Ontmoet Tongval

Wij – Minco Eggersman, Jedi Noordegraaf en Onno Groeneveld – zijn Tongval. Begin 2014 zijn we nieuwe paden ingeslagen op zoek naar nieuwe recepten, unieke combinaties en bijzondere verhalen welke we willen vertalen in een aantal eigenzinnige, op artisanale wijze gebrouwen speciaal bieren. Onze eigen en unieke recepten werken we samen uit met een aantal zeer ervaren Belgische bierbrouwers, en deze zullen we bij diverse bierbrouwerijen bereiden om juist op deze manier zoveel mogelijk kennis op te doen. Wij geloven dat het drinken van (speciaal) bier meer is dan je dorst lessen. Tongval wil de tijd even stil zetten en het bier delen, gelijk het leven. De komende jaren mogen jullie eigenzinnige en veelal gelimiteerde bieren met elk een eigen verhaal van ons verwachten.

Binnen Tongval heeft ieder bij ons z’n eigen specialiteit. Jedi (eigenaar van “Studio Vandaar” ) is verantwoordelijk voor de beeldcreaties en de digitale wereld, Onno beheert de handel, stapelt kratten en doet aan flessenpost. Minco doet de zaken, schrijft de teksten en praat met geïnteresseerden. Inmiddels hebben we ook de handen ineen geslagen met het Amsterdamse kunstcafe Dwaze Zaken waar we de komende jaren onze bieren zullen beklinken. Ook zijn onze bieren ook in diverse winkels te verkrijgen en zul je ons komende zomer ook tegen komen op diverse festivals.

Onze eerste stappen in een nieuw landschap kun je volgen via deze site, maar ook via Facebook en Twitter. We vinden het leuk van je te horen, dus stuur ons al je vragen, verhalen, tips, recept-ideeën of opmerkingen en we zullen zeker reageren!

Minco, Jedi en Onno

Minco Eggersman

Onno Groeneveld

Jedi Noordegraaf

Contact

Wij vinden het leuk van je te horen, dus stuur ons al je vragen, verhalen, tips, recept-ideeën of opmerkingen en we zullen zeker reageren!

Telefoon: +31 (0)6-43 97 67 77

Email: Info@Tongval.com

Scroll naar top